KIT DIGITAL

 

SOM AGENT DIGITALITZADOR

QUÈ ÉS?

El KIT DIGITAL és un programa d’ajuts finançat per la Unió Europea a través dels fons Next Generation EU, que té com a objectiu aconseguir la digitalització de pimes i autònoms.

La convocatòria ja està oberta. Aprofita aquestes ajudes econòmiques del programa KIT DIGITAL i aconsegueix un bonus de fins a 12.000 € per digitalitzar la teva empresa amb una nova pàgina web, una botiga online o gestionar estratègicament les teves xarxes socials.

VULL EL MEU KIT DIGITAL

A QUI VA ADREÇAT?

Les solucions de digitalització que proporciona el KIT DIGITAL van adreçades a petites empreses, microempreses i treballadors autònoms de qualsevol sector o tipologia de negoci que vulguin apuntar-se a la transformació digital.

L’actual convocatòria va dirigida a empreses de 10 a 49 treballadors. Aquí pots consultar els requisits per beneficiar-te del cupó digital.

CONSULTAR

QUIN SERVEIS DIGITALS POTS SOL·LICITAR AMB NOSALTRES?

T’oferim tres solucions per digitalitzar la teva empresa i portar-la a un nou nivell: lloc web i presència a Internet, comerç electrònic i gestió de xarxes socials.

Categoría I. LLOC WEB I PRESÈNCIA A INTERNETT

Import màxim de la subvenció: 2.000 €
El teu aparador a internet

Dissenyem, programem i desenvolupem la teva pàgina web adaptant-la a les tendències de disseny, programació i tecnologia més actuals ajudant a difondre la presència de la teva empresa a Internet.

Des de 1.500 €
El preu pot variar depenent del projecte, les característiques i les necessitats.

Què t’oferim?

 

• Domini i hosting de la web durant un termini de dotze mesos.
• Estratègia i assessorament previ a la realització de la web.
• Disseny gràfic de la pàgina seguint la identitat corporativa de la teva empresa i aportant un disseny modern, visual, atractiu i que permeti una navegació intuïtiva a lusuari.
• Desenvolupament i programació de la teva web responsive amb integració de Content Management System (CMS) per fer-la autogestionable i puguis actualitzar-la fàcilment.
• Posicionament i optimització SEO bàsic als cercadors seguint diferents accions de SEO On-Page.

MÉS INFORMACIÓ

Una gran
oportunitat perquè qualsevol empresa i professional
s’apunti a la transformació digital.

Categoría II. COMERÇ ELECTRÒNIC

Import màxim de la subvenció: 2.000 €
Aconsegueix més vendes

Dissenyem i programem la teva botiga online per ajudar-te a posicionar la teva empresa a Internet i ampliar el número de vendes del teu producte o servei. Creem la teva e-commerce seguint la teva imatge gràfica, amb un disseny atractiu, modern i comercial que ofereixi una navegació intuïtiva i una agradable experiència de compra al teu potencial client.

Des de 1.900 €
El preu pot variar depenent del projecte, les característiques i el nombre de productes a pujar.

Què t’oferim?

• Domini i hosting de la botiga online durant un termini d´un any
• Definició dels objectius i creació de l’estratègia prèvia al desenvolupament de l’e-commerce.
• Disseny gràfic de la botiga online adaptant-la a la identitat corporativa i aportant una estructura clara i intuïtiva per a les persones usuàries.
• Programació i maquetació de la web pujant el catàleg de productes i la seva descripció. Desenvolupament de l’e-commerce responsive i autogestionable mitjançant un Content Management System (CMS).
• Configuració i integració de diferents mètodes de pagament com targeta i transferència bancària, PayPal o Bizum.
• Configuració i instal·lació dels mètodes d’enviament digital i/o físic dels productes o serveis comercialitzats.
• Posicionament orgànic i optimització de la botiga online als cercadors seguint una estratègia de SEO bàsic.

MÉS INFORMACIÓ

Categoría III. GESTIÓ DE XARXES SOCIALS

Import màxim de la subvenció: 2.500 €
Amplia la visibilitat del teu negoci

Gestionem les xarxes socials de la teva empresa per ajudar-te a arribar als clients potencials que encara no et coneixen. Elaborem una estratègia de comunicació i de continguts basada en els teus objectius, seleccionant les plataformes més adients per al teu negoci i que millor encaixin amb el teu públic.

Des de 175 €/mes
El preu variarà depenent del nombre de perfils a gestionar i la quantitat de publicacions.

Què us oferim?

• Estudi previ de la competència i dels punts forts i diferencials del teu negoci.
• Elaboració del SociaL Media Plan amb l’estratègia i accions que seguirem per potenciar la teva empresa a les xarxes socials alineant-nos a la missió, valors i objectius corporatius i comercials.
• Execució de l’estratègia de continguts a seguir a cada plataforma social.
• Planificació dels missatges mensuals a cada xarxa social mitjançant la preparació d’un calendari editorial mensual.
• Publicació setmanal de continguts a cada plataforma adaptant el to i estil comunicatiu de la teva empresa a les característiques de cada xarxa, amb publicacions que connectin amb la teva audiència i siguin gràficament atractives.
• Escolta activa d’allò que es diu de la teva empresa a l’àmbit online i resposta immediata a comentaris, preguntes o missatges dels usuaris.
• Seguiment i monitorització dels resultats de cada plataforma a través de les mètriques de referència.

MÉS INFORMACIÓ

COM ACONSEGUIR LES AJUDES DEL KIT DIGITAL?

Com agents digitalitzadors adherits al programa KIT DIGITAL, t’ajudem a sol·licitar la subvenció de 12.000 € i a complir amb l’objectiu de la teva empresa: obtenir visibilitat i resultats al món online.

En nom teu, mitjançant un document de representant voluntari, podem ocupar-nos dels tràmits i sol·licitar el teu cupó digital. Un cop acceptada la subvenció, formalitzem la relació i comencem a implementar la teva solució digital.

APUNTA’T COM A SOL·LICITANT DEL KIT DIGITAL I ENS POSAREM EN CONTACTE AMB TU.