SOLUCIONS DE
COMUNICACIÓ A
LA TEVA MIDA

A Publitesa som una agència de comunicació amb 35 anys d’experiència. Professionals que desenvolupem un concepte integral de publicitat, màrqueting i multimèdia… noves idees amb solucions 360º per a la teva empresa.

SERVEIS

Les nostres principals àrees d’activitat són:

Consultoria de comunicació i Màrqueting

On definim els objectius de comunicació dels nostres clients per tal de treballar i elaborar les estratègies més adequades.

Publicitat

On dissenyem la campanya o acció publicitària en tot el seu procés, des de la definició del concepte, creativitat, solució gràfica, planificació, fins a la coordinació i seguiment.

Disseny gràfic

On li donem forma a la comunicació de les empreses i/o productes en totes les seves vessants, naming, branding, packaging, catàlegs, merchandising.

Disseny web

Creem solucions de disseny web en el món online. Des de pàgines web presencials, a empresarials o e-commerce, aplicant les millors eines del sector.

Social Media

Millorem la reputació online gestionant xarxes socials, campanyes publicitàries, posicionament SEO/SEM i email marketing, mitjançant les tècniques més actuals.

Accions promocionals

On creem i analitzem tot tipus de promocions fora dels límits convencionals, tals com accions d’street màrqueting, estands a fires, accions especifiques a centres comercials, presentacions de producte…

Organització d’actes i fires

Tenim una dilatada experiència en l’organització d’actes, tant puntuals com poden ser inauguracions, exposicions, presentacions o actes institucionals, encarregant-nos de principi a final.

Producció editorial

On dissenyem, generem continguts i maquetem tot tipus de revistes, memòries, catàlegs, butlletins, news, comunicats interns o qualsevol peça que l’empresa necessiti.

Gabinet de premsa

On prestem serveis periodístics de gestió amb els mitjans de comunicació des de la filtració de notícies, rodes de premsa, redacció de notes de premsa, estratègies de comunicació de crisis, dossiers de premsa, clipping, etc.

Contacta amb nosaltres, impulsarem el teu negoci