Kit Digital
Kit Digital
Kit Digital
Kit Digital
Kit Digital
Kit Digital

KIT DIGITAL

 

SOM AGENT DIGITALITZADOR

QUÈ ÉS?

El KIT DIGITAL és un programa d’ajuts finançat per la Unió Europea a través dels fons Next Generation EU, que té com a objectiu aconseguir la digitalització de pimes i autònoms.

La convocatòria ja està oberta. Aprofita aquestes ajudes econòmiques del programa KIT DIGITAL i aconsegueix un bonus de fins a 12.000 € per digitalitzar la teva empresa amb una nova pàgina web, una botiga online o gestionar estratègicament les teves xarxes socials.

VULL EL MEU KIT DIGITAL

A QUI VA ADREÇAT?

Les solucions de digitalització que proporciona el KIT DIGITAL van adreçades a petites empreses, microempreses i treballadors autònoms de qualsevol sector o tipologia de negoci que vulguin apuntar-se a la transformació digital.

L’actual convocatòria va dirigida a empreses de 10 a 49 treballadors. Aquí pots consultar els requisits per beneficiar-te del cupó digital.

CONSULTAR

QUIN SERVEIS DIGITALS POTS SOL·LICITAR AMB NOSALTRES?

T’oferim tres solucions per digitalitzar la teva empresa i portar-la a un nou nivell: lloc web i presència a Internet, comerç electrònic i gestió de xarxes socials.

Categoría I. LLOC WEB I PRESÈNCIA A INTERNETT

Import màxim de la subvenció: 2.000 €
El teu aparador a internet

Dissenyem, programem i desenvolupem la teva pàgina web adaptant-la a les tendències de disseny, programació i tecnologia més actuals ajudant a difondre la presència de la teva empresa a Internet.

Des de 1.500 €
El preu pot variar depenent del projecte, les característiques i les necessitats.

Què t’oferim?

 

• Domini i hosting de la web durant un termini de dotze mesos.
• Estratègia i assessorament previ a la realització de la web.
• Disseny gràfic de la pàgina seguint la identitat corporativa de la teva empresa i aportant un disseny modern, visual, atractiu i que permeti una navegació intuïtiva a lusuari.
• Desenvolupament i programació de la teva web responsive amb integració de Content Management System (CMS) per fer-la autogestionable i puguis actualitzar-la fàcilment.
• Posicionament i optimització SEO bàsic als cercadors seguint diferents accions de SEO On-Page.

MÉS INFORMACIÓ

Una gran
oportunitat perquè qualsevol empresa i professional
s’apunti a la transformació digital.

Categoría II. COMERÇ ELECTRÒNIC

Import màxim de la subvenció: 2.000 €
Aconsegueix més vendes

Dissenyem i programem la teva botiga online per ajudar-te a posicionar la teva empresa a Internet i ampliar el número de vendes del teu producte o servei. Creem la teva e-commerce seguint la teva imatge gràfica, amb un disseny atractiu, modern i comercial que ofereixi una navegació intuïtiva i una agradable experiència de compra al teu potencial client.

Des de 1.900 €
El preu pot variar depenent del projecte, les característiques i el nombre de productes a pujar.

Què t’oferim?

• Domini i hosting de la botiga online durant un termini d´un any
• Definició dels objectius i creació de l’estratègia prèvia al desenvolupament de l’e-commerce.
• Disseny gràfic de la botiga online adaptant-la a la identitat corporativa i aportant una estructura clara i intuïtiva per a les persones usuàries.
• Programació i maquetació de la web pujant el catàleg de productes i la seva descripció. Desenvolupament de l’e-commerce responsive i autogestionable mitjançant un Content Management System (CMS).
• Configuració i integració de diferents mètodes de pagament com targeta i transferència bancària, PayPal o Bizum.
• Configuració i instal·lació dels mètodes d’enviament digital i/o físic dels productes o serveis comercialitzats.
• Posicionament orgànic i optimització de la botiga online als cercadors seguint una estratègia de SEO bàsic.

MÉS INFORMACIÓ

Categoría III. GESTIÓ DE XARXES SOCIALS

Import màxim de la subvenció: 2.500 €
Amplia la visibilitat del teu negoci

Gestionem les xarxes socials de la teva empresa per ajudar-te a arribar als clients potencials que encara no et coneixen. Elaborem una estratègia de comunicació i de continguts basada en els teus objectius, seleccionant les plataformes més adients per al teu negoci i que millor encaixin amb el teu públic.

Des de 175 €/mes
El preu variarà depenent del nombre de perfils a gestionar i la quantitat de publicacions.

Què us oferim?

• Estudi previ de la competència i dels punts forts i diferencials del teu negoci.
• Elaboració del SociaL Media Plan amb l’estratègia i accions que seguirem per potenciar la teva empresa a les xarxes socials alineant-nos a la missió, valors i objectius corporatius i comercials.
• Execució de l’estratègia de continguts a seguir a cada plataforma social.
• Planificació dels missatges mensuals a cada xarxa social mitjançant la preparació d’un calendari editorial mensual.
• Publicació setmanal de continguts a cada plataforma adaptant el to i estil comunicatiu de la teva empresa a les característiques de cada xarxa, amb publicacions que connectin amb la teva audiència i siguin gràficament atractives.
• Escolta activa d’allò que es diu de la teva empresa a l’àmbit online i resposta immediata a comentaris, preguntes o missatges dels usuaris.
• Seguiment i monitorització dels resultats de cada plataforma a través de les mètriques de referència.

MÉS INFORMACIÓ

COM ACONSEGUIR LES AJUDES DEL KIT DIGITAL?

Com agents digitalitzadors adherits al programa KIT DIGITAL, t’ajudem a sol·licitar la subvenció de 12.000 € i a complir amb l’objectiu de la teva empresa: obtenir visibilitat i resultats al món online.

En nom teu, mitjançant un document de representant voluntari, podem ocupar-nos dels tràmits i sol·licitar el teu cupó digital. Un cop acceptada la subvenció, formalitzem la relació i comencem a implementar la teva solució digital.

APUNTA’T COM A SOL·LICITANT DEL KIT DIGITAL I ENS POSAREM EN CONTACTE AMB TU.